Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Támogassuk Gergő gyógyulását!

Pásztorné Szakács Gabriella a kerekesszékbe kényszerült Gergő sorsát nyomon követi a fiú kicsi kora óta. A polgármester szerint a fiú példát mutat környezetének, hiszen töretlen kedvvel tesz eleget mindennapi kötelezettségeinek. Ellenben a nyers valóság sajnos inkább hasonlít egyfajta versenyfutásra, mert folyamatos küzdelem az idővel, hiszen a kísérleti stádiumban lévő gyógyszerek csak a törzskönyvezés után segíthetnék a beteg állapotának javulását, de legalább a hanyatlás megállítását.
– Ha a Gergőnek szüksége van rá, bármikor összehozzuk a csapatot – mondta a tősgyökeres rábapordányi Takács Lászlóné, aki a szívén viseli szülőfaluja minden apró-cseprő gondját. A cukrász tavaly év végén többedmagával vett részt annak a nagyszabású rendezvénynek a szervezésében, melyet Termeczky Gergő sorsának jobbra fordítása érdekében kezdeményeztek a településen. A játszóházzal kezdődött, majd az óvodások és az iskolások műsorával folytatódó találkozón felléptek a nyugdíjasok és a helyi táncosok 2011 decemberében.
Termeczky László meghatottan beszélt a falu összefogásáról, és érthető módon nehezen öntötte szavakba fia állapotának romlását. A szűrővizsgálatokra a fővárosi Heim Pál Gyermekkórházba járnak rendszeresen, ahol az orvosok megmondták: ennél többet ők sem tudnak tenni. A csornai Arany iskolába járó ötödikes Gergő szállítását a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi munkatársai oldják meg, akik háztól házig viszik a fiút.
A rendezvényen befolyt pénzbeli felajánlásokból és tárgyi adományokból származó bevételt a szervezők a "Termeczky Gergő Gyógyulásáért" Alapítvány számlaszámára (59600042-10003815) utalták át, ahova a későbbiekben is várják a támogatásokat. Geri internetes naplójában (http://geriblogja.blogspot.com/) az édesapa a következőképpen adott hálát  az eddigi segítségért: «Ezúton szeretném kifejezni a köszönetemet azon személyeknek és intézményeknek, akik támogatásban részesítették az alapítványunkat. Az önzetlen segítségük nélkül nem tudnánk céljainkat megvalósítani, de így nagyobb eséllyel tudunk a jövő felé tekinteni. A támogatások révén meg tudtuk vásárolni azt a szert, amely reményeink szerint kedvezőn fog hatni Gergő állapotára, melytől javulást remélhetünk! KÖSZÖNÖM SZÉPEN mindenki önzetlen támogatását! Termeczky László»
Beküldés dátuma: 2012. 01. 11.

Kapcsolódó hírek

További hírek