Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Tehetséges gyerekek bemutatkozása Beledben

A beledi általános iskolában régi hagyománya van a kulturális jellegű seregszemléknek. Ezt folytatva, más formában idén ismét megtartották a programot a tanév végéhez közeledve. A diákok kicsit más oldalukról is bemutatkozhattak, felszínre hozva rejtett tartalékaikat.

A Beledi Általános Iskolában régi hagyománya van a kulturális jellegű seregszemléknek. Ezt megújítva, más formában idén ismét megtartották a programot a tanév végéhez közeledve. A diákok kicsit más oldalukról is bemutatkozhattak, felszínre hozva rejtett tartalékaikat.
A „Bemutatkozik az iskola” című rendezvény szervezői azt szerették volna elérni, hogy minél többen mutathassák meg a bennük rejlő képességeket. Barabás Zsuzsa pedagógus hangsúlyozta: céljuk, hogy lehetőség szerint sokan ismerjék meg az iskolában zajló munkát, valamint a tehetséggondozást. A program arra is jó alkalmat nyújtott, hogy a tanulók bemutathatták társaiknak és a pedagógusoknak tanórán kívüli kedvenc tevékenységeiket.

Beküldés dátuma: 2016. 06. 28.

Kapcsolódó hírek

 • Járdák, utak felújítása Beleden

  Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

További hírek

 • Járdák, utak felújítása Beleden

  Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

 • Hagyományőrző programok a beledi óvodában

  Tavasztündérek, pillangók és hercegnők lepték el a beledi óvoda folyosóját a farsangi időszakban, ezenkívül kommandósok és különböző mesehősök népesítették be a csoportszobákat.

 • Rekord a X. Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztiválon

  Tíz év kemény munkája kellett ahhoz, hogy országos szinten is jegyezzék a Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztivált – értékelte Hámori György polgármester a rangos eseményt, melyen 92 csapat 175 étele és 116 süteménye versengett a 15 szakácsból és 6 cukrászból álló zsűri előtt.

 • Pályázati pénzből újult meg a beledi óvoda és bölcsőde

  Major Jenő a tavalyi közmeghallgatáson hosszan sorolta az elmúlt esztendőben végrehajtott önerős fejlesztéseket.

 • Hónap műtárgya a Rábaközi Muzeális Kiállítóhelyen

  A Rábaközi Muzeális Kiállítóhely idei első műtárgyát 2024. február első vasárnapjáig tekinthették meg az érdeklődők, február 5-étől pedig már indul is a következő bemutató.

DANUBIUS play