Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Télbúcsúztató farsangi rendezvény

A tél, mint évszak sok mindenre jó – tette hozzá –, és kiváló alkalom az elmélyültebb gondolkodásra, valamint az erőgyűjtésre, s talán ilyenkor többet vannak együtt a családtagok. Az embereken múlik, hogy miként viszonyulnak a közelgő tavaszhoz, és hogy mennyire tudnak élni a lehetőségekkel. A felkészületleneknek a tél a bánkódás időszaka, de aki kész a változásra, az a farsangon vígan mulathat.

Tizennyolc kisgyermek jár a bezi óvodába, ahol német nyelvet oktatnak, az  iskolában pedig 25 alsó tagozatos gyermek tanul. Ők  angol és német órákon is részt vehetnek. Színjátszókör és néptáncegyüttes működik az iskolában, ezenkívül sportfoglalkozásokat és hagyományőrző kézműves programokat tartanak a diákoknak. – Büszkék vagyunk pedagógusainkra és óvónőinkre! Maximumot nyújtani a gyermekek számára, ma ez a legfontosabb – jelentette ki a polgármester. A közeli programokról elmondta: Tavasszal átadják az “Összefogás Beziért” Egyesület nyertes pályázatából megépült új játszóteret, valamint készülnek a március 15-i ünnepségre.
Bősze Kornél utalva a mai nehéz gazdasági helyzetre, leszögezte: Amit a község elhatározott és megfogalmazott, ahhoz tartja is magát. Higgyünk magunkban és másokban! Amint rájövünk arra, hogy értékesek vagyunk, arcunkra visszatér a mosoly. Mindenkinek annyi törődést és kedvességet adjunk, amennyit csak lehet. A valódi boldogság bennünk van, nem kell a rajtunk kívülálló világban keresni a békét és megelégedettséget – avatta be a nézőket életfilozófiájába a bezi polgármester.

Beküldés dátuma: 2012. 02. 22.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés