Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Térségközponti szerepre törekednek

A település polgámestere mindenekelőtt jó egészséget kívánt a lakosságnak, mert ha azt sikerül megőrizniük, a problémák is könnyebben orvosolhatók. A belediek az előttük álló esztendőben is bíznak térségközponti szerepük megőrzésében, ezért nem ijednek meg a rájuk váró teendőktől. A tavaly aláírt, és idén “tető alá hozandó” szerződésnek megfelelően január 15-én megkezdődött a városi sportcsarnok felújítása, mely érinti a vizesblokkok cseréjét és az épület belső felújítását. Tompáné Balogh Mária 2012-ben is bízik az újabb pályázati lehetőségekben, mert sajnos kisebb tartalékkal kezdték meg az idei évet. Tovább szeretnék erősíteni szervező szerepüket a településen és annak környezetében a lakosság minél jobb kiszolgálása érdekében.

A tűzoltóság már tavaly megkereste a beledi önkormányzatot, hogy tudnának-e helyet biztosítani egy leendő katasztrófavédelmi irodának, melynek  nyitásáról  Sallai Péter tűzoltó alezredessel folytattak tárgyalásokat. Beled, mint a környező települések térségi központja, a kérésre természetesen igent mondott, és örömmel nyugtázzák, hogy a rendőrőrs vagy a munkaügyi kirendeltség mellé újabb feladatot kapnak. A városházának helyet adó emeletes épület alsó szintjén intézhették az emberek a hivatalos ügyeiket, az emeleten pedig régen szolgálati lakások voltak. Mióta a felső szint megüresedett, szívesen  rendelkezésre bocsátják a helyiségeket. Ezeket egyelőre nem alakították át, hisz nem tudják, hogy mekkora termekre lesz igény, de a katasztrófavédelmi iroda céljára felajánlott rész alkalmas a beköltözésre.

Beküldés dátuma: 2012. 01. 18.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play