Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Több mint másfél éve együtt praktizálnak

Dr. Hoffer Imre fia már gimnazista korában orvosnak készült, és édesapja nyomdokait követve ő is a szegedi egyetemen szerezte meg diplomáját, a gyakorlati éveket pedig a kapuvári  kórházban töltötte. A fiatal doktornak mindig volt kihez fordulnia tanácsért, hiszen a két orvos gyakran konzultált egymással. A házhelyi városrészen lévő orvosi rendelő nem teszi lehetővé, hogy egy időben több beteggel foglalkozzanak. Amikor az egyik Hoffer fogadja  páciensét, másikuk az ellátási területen teszi hasznossá magát, így a sürgős hívások miatt sem szakad meg a rendelés folyamatossága.
A szakma úgy ítéli meg, hogy a két Hoffer jól kiegészíti egymást.
Esetükben a családi kötődést és a munkakapcsolatot nem lehet élesen szétválasztani, de ezt egyikük sem bánja. Az apa örömébe féltés is vegyül, hiszen nem könnyű a stresszel terhelt pálya. – Fiamat jó szakembernek tartom, ezért felnézek rá – mondta az idősebb orvos, aki kész befogadni a fiatalabb generáció által megszerzett tudást és az újdonságokat.
Dr. Hoffer Dániel tavaly szerezte meg a háziorvosi szakvizsgát, egy éve pedig elkezdte a foglalkozás-egészségügyi szakképzést, s ha minden jól megy, négy esztendő múlva az erről szóló bizonyítvány is a kezében lesz. A sokoldalú fiatalember ezzel párhuzamosan a budapesti műszaki egyetemen  munkavédelmi ismereteket tanul. A kezdő orvos szerencsés helyzetben van, mert környezete mindenben segíti őt.  – Mindenkinek plusz töltetet ad, ha az édesapjával dolgozhat együtt, de egyébként is jó a munkamorál és a hangulat. A betegeket is szeretem, akik közvetlenek és kedvesek;  bízom benne, hogy ők is elfogadnak – adott hangot elégedettségének dr. Hoffer Dániel, aki az infrastrukturális eszközökben sem talál kifogásolnivalót.
A legtöbb háziorvos, miután befejezte a képzést, magára van utalva, és az sincs, akivel napi szinten meg tudná beszélni a problémáit. Nem csoda, hogy ifjabb Hoffer és felesége úgy döntöttek, hogy Kapuváron tervezik jövőjüket.
Beküldés dátuma: 2012. 01. 25.

Kapcsolódó hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

További hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

Hirdetés
DANUBIUS play