Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Több mint másfél éve együtt praktizálnak

Dr. Hoffer Imre fia már gimnazista korában orvosnak készült, és édesapja nyomdokait követve ő is a szegedi egyetemen szerezte meg diplomáját, a gyakorlati éveket pedig a kapuvári  kórházban töltötte. A fiatal doktornak mindig volt kihez fordulnia tanácsért, hiszen a két orvos gyakran konzultált egymással. A házhelyi városrészen lévő orvosi rendelő nem teszi lehetővé, hogy egy időben több beteggel foglalkozzanak. Amikor az egyik Hoffer fogadja  páciensét, másikuk az ellátási területen teszi hasznossá magát, így a sürgős hívások miatt sem szakad meg a rendelés folyamatossága.
A szakma úgy ítéli meg, hogy a két Hoffer jól kiegészíti egymást.
Esetükben a családi kötődést és a munkakapcsolatot nem lehet élesen szétválasztani, de ezt egyikük sem bánja. Az apa örömébe féltés is vegyül, hiszen nem könnyű a stresszel terhelt pálya. – Fiamat jó szakembernek tartom, ezért felnézek rá – mondta az idősebb orvos, aki kész befogadni a fiatalabb generáció által megszerzett tudást és az újdonságokat.
Dr. Hoffer Dániel tavaly szerezte meg a háziorvosi szakvizsgát, egy éve pedig elkezdte a foglalkozás-egészségügyi szakképzést, s ha minden jól megy, négy esztendő múlva az erről szóló bizonyítvány is a kezében lesz. A sokoldalú fiatalember ezzel párhuzamosan a budapesti műszaki egyetemen  munkavédelmi ismereteket tanul. A kezdő orvos szerencsés helyzetben van, mert környezete mindenben segíti őt.  – Mindenkinek plusz töltetet ad, ha az édesapjával dolgozhat együtt, de egyébként is jó a munkamorál és a hangulat. A betegeket is szeretem, akik közvetlenek és kedvesek;  bízom benne, hogy ők is elfogadnak – adott hangot elégedettségének dr. Hoffer Dániel, aki az infrastrukturális eszközökben sem talál kifogásolnivalót.
A legtöbb háziorvos, miután befejezte a képzést, magára van utalva, és az sincs, akivel napi szinten meg tudná beszélni a problémáit. Nem csoda, hogy ifjabb Hoffer és felesége úgy döntöttek, hogy Kapuváron tervezik jövőjüket.
Beküldés dátuma: 2012. 01. 25.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés