Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Többféle tábor közül választhatnak a gyerekek

A beledi „indiántáborban” minden egyes napnak megvan a maga varázsa, a későbbi hetekben pedig a „kalóztáborba” jelentkezhetnek a gyerekek.

Több mint hatvanan vettek részt a Beledi Egyesített Szociális Központ „indián” táborában, ahova nemcsak helyből, hanem a társult településekről is érkeztek gyerekek. A szülők és a szociális intézmény vállalta a diákok helyszínre történő szállítását – tudtuk meg Takácsné Horváth Mónikától. A táborlakók az indián kultúra jegyében készítették el a különböző kézműves tárgyakat és kellékeket.
A sportos, játékos tevékenységek mellett ottjártunkkor épp indián fejdíszekkel voltak elfoglalva a gyerekek, akik papírkartonból vagdosták ki az érdekes, színes formákat. Izgalmas feladatnak tűnt a totemek előállítása is, de van, akit inkább a gyöngyfűzés foglalt le igazán.
A Beledi Egyesített Szociális Központnál dolgozók tevékenységét az önkéntes munkára jelentkező középiskolások segítik – árulta el az intézmény vezetője. Hozzátette: jelenleg négy diák közreműködik a tábor működtetésében. Nagy szükség van rájuk, hiszen július 25-én indul a következő turnus, vagyis a „kalóztábor”.

Beküldés dátuma: 2016. 07. 12.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés