Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Új alpolgármestere van Belednek

A tősgyökeres beledi Bertha Zoltánt újabb felelősségteljes feladattal bízta meg települése: a negyedik ciklusát töltő képviselőt a testületi tagok idén kinevezték alpolgármesternek. A városatya a lényegen nem akar változtatni, ezért az átlagosnál nagyobb odafigyelést ígér a beledieknek továbbra is.

– Remélem, a munkát ott tudjuk folytatni, ahol abbahagytuk – szólalt meg kameránk előtt Bertha Zoltán, aki megköszönte a választók szavazatait. A képviselő harmadik ciklusát tölti a beledi testületben, melynek tagjai úgy döntöttek, 2014 őszétől őt bízzák meg az alpolgármesteri teendőkkel. A helyhatósággal arra törekednek, hogy a lakosság minél jobban érezze magát a településen. Ennek érdekében folytatják az útjavításokat, és szeretnék megoldani a csapadékvíz-elvezetés problémáját is. A közösségi programokra továbbra is szükség van, de olyan rendezvényeket szerveznek, amelyek valóban megmozgatják az embereket. A bevált fesztiválokat természetesen a későbbiekben is megtartják, ugyanakkor új összejövetelek megrendezésén gondolkodnak. Úgy tervezik, hogy minél több Európai Uniós forrás érkezzen Beledbe.

– Volt egy álmom, amit éveken át nem tudtam megvalósítani Vicán: térkövezett járda vezessen a temetőben. Sok helyről kértem árajánlatot, és végre sikerült a képviselő-testület segítségével összeszedni a pénzt, és idén megvalósítottuk – fogalmazott Bertha Zoltán, aki óvodás kora óta ismeri az új polgármestert, tehát szinte együtt nőttek fel Beledben. Az általános irányelvek szerint az alpolgármester a városvezetőt távollétében helyettesíti. – Nálunk ez nem így lesz – tette hozzá Bertha Zoltán. Major Jenővel történt megegyezésük szerint adott dolgokban az alpolgármester jár el. Hogy melyek lesznek ezek? Egymást közt már megbeszélték, s majd menet közben véglegesítik a terveket.
A szaktanácsadóként dolgozó Bertha Zoltán nagyrészt maga rendelkezik idejével, ezért civil foglalkozását könnyen összeegyez

Beküldés dátuma: 2014. 11. 03.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés