Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Új elnökkel kezdte meg működését a Kapuvári Sportegyesület

Az eredetileg növénytermesztő-gépész végzettségű Dukai Tibor érettségi után a kapuvári húsgyárban mint hűtőgépész helyezkedett el. A katonaság után a höveji községháza gazdálkodási előadója lett, a rendszerváltást követően pedig VB-titkári teendői mellett kinevezték jegyzőnek. A szociálpedagógusi, később pedig igazgatásszervezői diplomát szerzett riportalany időközben megpályázta a 18 település adminisztratív és pénzügyi feladatait ellátó Kapuvár-Beledi Kistérség Többcélú Társulása Kistérségi Irodájának vezetői állását, mely pozícióját jelenleg is betölti. Dukai Tibor neve újabban a Kapuvári Sportegyesülethez köthető, hiszen 2011 januárjától elfoglalhatta az elnöki széket. Az új vezetőt - elmondása szerint - az átadás előtt arról biztosították, hogy  stabil az egyesület gazdálkodása. Ezt megelőzően a számvizsgáló bizottság tagjaként vett részt a város legnagyobb utánpótlás-nevelő bázisának számító sportegyesület pénzügyeinek ellenőrzésében.
Az öt szakosztállyal (labdarúgó, kézilabda, karate, hajómodellező és moderntánc)működő, több mint száz tagot számláló szervezet idén januártól részben megújuló elnökséggel állt fel. A régiek közül maradt Varga András és Dezamits Norbert, valamint most került az egyesület vezetőségébe Foltányi Árpád és Horváth László Csaba. Az elnök legfontosabb feladata a törvényesség és a stabil pénzügyi háttér biztosítása. Rá és segítőire hárul a szervezeti és működési szabályzat összeállítása, valamint a tagnyilvántartás naprakész vezetése. Dukai Tibor elárulta, hogy lassan körvonalazódik a város sportkoncepciója. Az egyesület rendelkezésére álló létesítményeivel jó gazda módjára kell bánni, melyben számítanak a helyi önkormányzatra
Beküldés dátuma: 2011. 01. 26.

Kapcsolódó hírek

 • Nyílt szűrési és Egészségmegőrző nap Csornán

  Dr. Winiczai Zoltán szerint számtalan előnye van a lakossági szűrésnek, és aki részt vesz rajta, ezeket nagyon jól ismeri, de az sem elhanyagolható tény, hogy a jelentkezők bekerülnek abba a rendszerbe, mely alapján könnyebben beazonosítható lesz egy-egy betegségük a későbbiekben.

További hírek

 • Nyílt szűrési és Egészségmegőrző nap Csornán

  Dr. Winiczai Zoltán szerint számtalan előnye van a lakossági szűrésnek, és aki részt vesz rajta, ezeket nagyon jól ismeri, de az sem elhanyagolható tény, hogy a jelentkezők bekerülnek abba a rendszerbe, mely alapján könnyebben beazonosítható lesz egy-egy betegségük a későbbiekben.

 • Bemutatkozott a beledi 1/a osztály

  Csóka Tibor Józsefné fiús anyukaként cseppet sem bánja, hogy többségben vannak az osztályában az erősebbik nem képviselői.

 • Az ausztriai Beleden jártak a belediek

  Szívélyes fogadtatásban volt része a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjas Egyesület tagjainak a burgenlandi Bildein településen.

 • Mosolyvár Bölcsőde nyílt Csornán

  Csorna Város Önkormányzata közel 700 millió Ft vissza nem térítendő Európai Uniós és kormányzati támogatást nyert a Terület és Településfejlesztési Operatív Program keretében.

 • Az iskola a gyerekekért van, és az ő érdekeiket, fejlődésüket kell szolgálni

  A diákokkal és a felnőtt dolgozókkal együtt idén ősszel közel ezren kezdték meg a tanulmányaikat, illetve a munkát a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvodában.

Hirdetés
DANUBIUS play