Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Új igazgatósági tagok segítik a Tondach működését

A Tondach cégcsoport csornai üzemegységének nemrég kinevezett igazgatója, Lukácsy Zoltán budapesti születésű, de győrinek vallja magát, mert nagyon rövid ideig élt a fővárosban. A Révai gimnázium speciális német nyelvi osztályában szerzett tudását a későbbiekben is előnyösen kamatoztatta. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen 1996-ban kapta meg diplomáját. Pénzügyi végzettségével hamar álláshoz jutott, s első munkahelyén mint termék-kontroller a műszaki gyártásba is belekóstolt, de úgy döntött, inkább marad a kaptafánál: 2003-ig az egyik győri bank munkatársa lett, Csornára pedig egyértelműen mostani foglalkoztatója, a Tondach révén jutott el.
Az osztrák tulajdonú cégcsoport Közép-Európa vezető kerámiacserép- gyártója, és termékeivel a valamikori monarchia minden országában jelen van. Kató Aladár, a Tondach Magyarország Zrt. vezérigazgatójának nyugállományba vonulása után változott a cégcsoport irányítása. A vezetői feladatokat a részvénytársaság igazgatósága látja el, melynek három tagja közül Franz Olbrich az elnök – aki egyben résztulajdonos is –, az operatív munkával pedig a két magyarországi igazgató, Felegyi Mihály műszaki és a kameránk előtt bemutatkozó Lukácsy Zoltán pénzügyi szakember foglalkozik. A pénzügyi vonal mellett az értékesítés felügyelete is a gazdasági vezetőre tartozik, aki felel a könyvelés menetéért, a cég folyamatos fizetőképességének biztosításáért, továbbá tartja a kapcsolatot a felügyeleti szervekkel. Az igazgató az építési kedv visszaesése miatt nagy piaci fellendülésről nem tudott beszámolni, ezért egyelőre  munkaerő-bővítésben sem gondolkodnak. Ami viszont biztos: a Tondach a modern technológiával ötvözve szeretné folytatni a több ezer éves hagyományra épülő kerámiacserép előállítását.
Beküldés dátuma: 2013. 02. 13.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Krisztus Urunknak áldott születésén: Advent Kapuváron

  Elérkezett a várakozás ünnepének első vasárnapja, amikor országszerte meggyújtják az első gyertyát az adventi koszorún.

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

 • Berg50 - jubileumi rendezvénysorozat Kapuváron

  Jó emlékezést, jó erőgyűjtést kívánt a kapuvári Berg iskola közösségének Hámori György polgármester abból az alkalomból, hogy 140 éve indult a szakmai képzés a városban, továbbá 50 éve adták át az intézmény épületét és 20 tanévvel ezelőtt vette fel az iskola mai nevét.

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

Hirdetés
DANUBIUS play