Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Új kiscsoportosok a beledi óvodában

A képviselő-testület döntésének értelmében idén szeptembertől a négy helyett három csoport működik a beledi óvodában. Mivel maximum 90 gyermeket helyezhetnek el, a termeket is át kellett rendezni, és szétosztották a megszűnő csoportszoba berendezéseit.
Gerencsérné Németh Erika elmondta, hogy a munkatársak létszáma változatlan. A fejlesztő pedagógus foglalkozik a sajátos nevelési igényű és a részképesség zavarral küzdő óvodásokkal, a pedagógiai szakszolgálattól pedig a gyógypedagógus segítségét fogják igénybe venni. Az első nap az új óvodásoknak a legizgalmasabb, ezért az intézmény egy héttel korábban lehetővé tette a szülőknek, hogy bejárjanak gyermekeikkel, akik így könnyebben megszokták a számukra ismeretlen környezetet. A családi napköziből érkezett csemeték még hamarabb beilleszkedtek, hiszen nekik nem volt ismeretlen a közösségi szellem. Hogy minél kisebb törés érje a gyerekeket, a barátok és ismerősök egy helyre kerültek.
Az első szülői értekezletre azon kisgyermekek anyukáját és apukáját is meghívták, akik még nem töltötték be a harmadik életévüket, de az év folyamán az óvoda teljes jogú tagjai lesznek. Az óvoda mindhárom csoportját érinti az a TÁMOP-os pályázat, mellyel a nevelési időn túli foglalkoztatást célozzák meg.
Beküldés dátuma: 2013. 09. 11.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés