Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Új vezető a csornai vízműnél

Mivel a vállalat tevékenységének fajsúlyos része a szennyvízcsatorna-hálózat kezelése, az igazgató ellátta a lakosságot hasznos tanácsaival. Miután bepillantást engedett a  társaság működésébe, átadta a szót a beledi születésű, de Győrben élő Bertha Zoltánnak, aki nemrég került a Pannon-Víz Zrt.Csornai Üzemmérnökségének élére. A Széchenyi István Egyetem környezetmérnöki karán végzett fiatalember logisztikai-közgazdasági képesítést szerzett. Iskoláinak befejezése után az Észak-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság beruházási osztályán dolgozó ügyintéző a közbeszerzési pályázatok írásában és azok értékelésében vett részt. Rövid idő elteltével az egyik környezetvédelemre szakosodott társaságnál folytatta pályafutását, ahol elsősorban tervezéssel, valamint kiviteli munkák bonyolításával bízták meg. Később bekapcsolódott a vízépítési programok készítésébe, korábbi tapasztalatait alapul véve pedig néha részt vett a pályázatok komplex összeállításában is. Mindennapi feladatai közé tartozott a lehetséges partnerek felkutatása, részükre árajánlat-készítés, illetve a szerződések megalapozása, továbbá a szakszerű hulladékszállítás megtervezése.
Bertha Zoltán örömmel tapasztalta, hogy a csornai üzemmérnökséghez tartozó valamennyi településen kiépített a vízhálózat. Az új vezető egyik legfontosabb célja, hogy növelje a közüzemi csatornahálózatok hosszát. A közeljövőben rá fogják kötni Rábatamási és Bősárkány hamarosan épülő csatornarendszerét a csornai szennyvíztisztítóműre. A kapacitásbővüléssel is járó beruházás lehetőséget teremt a csornai telep fejlesztésére. – Nemrég adták át a győrsövényházi szennyvíztisztítót, ezért arra kérem a helyieket, hogy minél többen csatlakozzanak a hálózatra.
Beküldés dátuma: 2011. 10. 12.

Kapcsolódó hírek

  • Idősek napi ünnepség Csornán

    A fiatalabb nemzedékek feladata, hogy az időseknek olyan életkörülményeket biztosítsanak, melyek lehetővé teszik számukra az öregkorhoz méltó derűs életet, és nem csupán az idősek napján, hanem az év minden napján, mert megérdemlik azt a törődést, ami jár nekik.

További hírek