Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Újabb megyei elismerést kapott Lugosiné Kelemen Judit

Lugosiné Kelemen Judit a bankszakmában kezdte ígéretes pályafutását, amely 1999 óta a kapuvári polgármesteri hivatalhoz köti őt. A pénzügyi osztályvezetőt 2007-től még nagyobb feladattal bízták meg, mert a gazdasági iroda irányítása azt jelenti, hogy a pénzügyeken túl hozzá tartozik a városfejlesztés, a vagyongazdálkodás és az adóigazgatás is. – Munkaköröm eléggé szerteágazó, de elsősorban a város költségvetésével foglalkozom. Ennek összeállítását, teljesítését, illetve a beszámolók készítését felügyelem – világított rá  felelősségteljes teendőire a díjazott. Az elmúlt években embert próbáló feladat volt a helyi büdzsé egyensúlyának javítása Kapuváron. Az eredmény önmagáért beszél: a város harmadízben zárta le hiány nélkül az ún.pénzügyi évet. Lugosiné Kelemen Judit szakértelme mellett a költségtakarékos gazdálkodásnak köszönhető, hogy Kapuváron stabil a pénzügyi helyzet. Többnyire olyan fejlesztéseket kezdeményeztek, amelyekhez jelentős állami és uniós támogatás járult. A pénzügyi osztály dolgozói valamennyi pályázat kidolgozásában és ellenőrzésében részt vesznek, függetlenül attól, hogy az milyen területet érint. A gazdasági iroda vezetője megemlítette azt a két legnagyobb pályázatot, amelyben a hivatal részéről segítette a külsős menedzserek munkáját: ilyen a járóbeteg és az angiológiai projekt lebonyolítása. Azóta mindegyiknél megtörtént a műszaki átadás,  de a zárással kapcsolatos pénzügyi elszámolás még folyamatban van. A városközpont felújítását célzó pályázat most érkezett el a támogatási szerződés megkötésének szakaszához, melyben Lugosiné Kelemen Judit a kezdetektől közreműködik.
A jó szervezőkészséggel megáldott irodavezető úgy véli, hogy jó kapcsolatot ápol a települést irányító személyekkel és beosztott munkatársaival, ezért nincs olyan szakmai elvárás, amelyet ne tudnának határidőre teljesíteni. Lugosiné Kelemen Judit a Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Díjat 2006-ban vehette át a Köztisztviselők Napján, az idei augusztus 20-a alkalmából pedig a dr. Csizmadia Andor-kitüntetést kapta meg a közgyűléstől. A megyei önkormányzat  által is elismert gazdasági vezető lelkiismeretes munkájával elsősorban önmagának kíván megfelelni, de nagyon örül annak, ha törekvését környezete ugyanúgy értékeli. Köszönettel tartozik mindazoknak, akik a vele való együttműködés során hozzájárultak  eredményei eléréséhez, és főleg családjának, mert elviselik a sokszor napi nyolc órát meghaladó, felelősségteljes munkavégzését.
Beküldés dátuma: 2011. 09. 14.

Kapcsolódó hírek

 • Járdák, utak felújítása Beleden

  Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

További hírek

 • Járdák, utak felújítása Beleden

  Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

 • Hagyományőrző programok a beledi óvodában

  Tavasztündérek, pillangók és hercegnők lepték el a beledi óvoda folyosóját a farsangi időszakban, ezenkívül kommandósok és különböző mesehősök népesítették be a csoportszobákat.

 • Rekord a X. Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztiválon

  Tíz év kemény munkája kellett ahhoz, hogy országos szinten is jegyezzék a Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztivált – értékelte Hámori György polgármester a rangos eseményt, melyen 92 csapat 175 étele és 116 süteménye versengett a 15 szakácsból és 6 cukrászból álló zsűri előtt.

 • Pályázati pénzből újult meg a beledi óvoda és bölcsőde

  Major Jenő a tavalyi közmeghallgatáson hosszan sorolta az elmúlt esztendőben végrehajtott önerős fejlesztéseket.

 • Hónap műtárgya a Rábaközi Muzeális Kiállítóhelyen

  A Rábaközi Muzeális Kiállítóhely idei első műtárgyát 2024. február első vasárnapjáig tekinthették meg az érdeklődők, február 5-étől pedig már indul is a következő bemutató.

DANUBIUS play