Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Vadászati közéleti, vezetői munkásságát ismerték el

Sümeghy Péter mielőtt 2003 októberében a Beledi Nimród Vadásztársaság élére került, több pozícióban bizonyíthatta tehetségét, és lassan harminc esztendeje tagja az egyesületnek. A Beledtől keletre húzódó közel 7000 hektáros terület középpontjában Páli található. Mivel a működési körzet több községet érint, élénk párbeszédet folytatnak az önkormányzatokkal. Sümeghy Péter Mihályi alpolgármesteri teendőit is ellátja, így a helyhatósági munkába szintén van némi belelátása, és az ennek kapcsán megszerzett kapcsolati tőkéjét az egyesület javára fordíthatja. Az összetartó, közös célért küzdeni tudó társaság jó kapcsolatot ápol ezenkívül a mező- és erdőgazdasággal foglalkozó szakemberekkel. Náluk nem egyszemélyes irányítás a jellemző, mert az intézőbizottságon belül mindenkinek megvan a maga feladata, s mire a közgyűlés elé kerülnek az egyes témák, már egyszer megtárgyalták.
A beledi egyesület elnökének munkáját nemrég országos kitüntetéssel honorálták: a magyar vadgazdálkodás és vadászat támogatásáért, nemzetközi kapcsolataink kiépítéséhez, jó hírnevünk megőrzéséhez nyújtott önzetlen tevékenységéért megkapta a Ma-gyar Vadászatért Érdemérmet, amiről az érintett így nyilatkozott: Boldogságot jelent számára, hogy mások is felfigyeltek a közösségben végzett tevékenységére. A díj arra ösztönzi, hogy az eddigiekhez hasonló  eltökéltséggel haladjon  kitűzött céljai felé, továbbá szeretné, ha kollégái elégedetten térnének haza a vadászatokról, ami nem azt jelentené, hogy rögton veszik a kalapjukat, hanem megbeszélnék a tapasztaltakat.
Beküldés dátuma: 2012. 10. 03.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play