Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Vadonatúj tatamit kaptak a csornai karatésok

A Csornai Sportegyesület karatékái mostantól nem bérelt tatamin, hanem a saját a küzdőszőnyegükön bonyolíthatják edzéseiket. A vadonatúj eszközt a város polgármestere ajánlotta fel a fiataloknak.

A szervezők még a karatékák edzőjét sem vonták be a készülő meglepetésbe, így teljesen váratlanul érte a csornai Arany János iskola tornatermében tartott 10 órás küzdőedzés résztvevőit a meglepetésszerű fordulat: Mostantól övék a 64 négyzetméteres, teljesen új tatami.

S még mielőtt megtudták az örömhírt, többen köszöntötték a sportoló fiatalokat.
– Az év ezen szakaszában a küzdelmen van a hangsúly, mely a versenyidőszak első lépése tulajdonképpen – fogalmazott Horváth Tibor. A 4. danos mester a résztvevőkhöz fordulva elmondta, hogy a rendezvényre eljönnek a szervezet válogatott trénerei is, akik olyan edzéseket tartanak a fiataloknak, amelyek hozzásegítik a karatékákat a későbbi jobb szereplésekhez.

Családi János, a CSSE elnöke nyitotta meg a Csornai Sportegyesület Kyokushin Karate Szakosztályának szokásos év eleji edzéssorozatát, amelyen megköszönte a karatékák kitartását, szorgalmát.

Dr. Bónáné dr. Németh Katalin polgármester a megnyitón először arról beszélt, hogy sok fiatal választja ezt a sportágat, amely nem csak önfegyelemre, kitartásra, hanem általában a sport és a mozgás szeretetére neveli őket. A városvezető hogy tovább fokozza a jó hangulatot, bejelentette: a polgármesteri keretből biztosította a tatamit a fiataloknak.

Beküldés dátuma: 2018. 02. 28.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés