Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Vers, mese és német nyelvi verseny a csornai Rákóczi-iskolában

Érdeklődőben nem volt hiány, hiszen 12 iskola 44 csapata nevezett a megmérettetésre - tudtuk meg Egedyné Fülöp Gyöngyi igazgatóhelyettestől. Valamennyi évfolyam első három helyezettje számíthatott díjazásra, a jobbak pedig külön elismerésben is részesültek.
Hogy az alsó tagozatos diákok se maradjanak izgalom nélkül, számukra mesemondó-versenyt szerveztek az iskolában. 18 iskola 48 tanulója érezte úgy, hogy szeretné előadni történetét a “Mesevár”-ban. Szintén a három legügyesebb gyerek kapott könyvjutalmat, de a többiek sem maradtak ajándék nélkül.
Nem lehet elég korán kezdeni a vetélkedőket, mert a legkisebbek is megmérették magukat a “Virághozó április” néven meghirdetett regionális versmondó versenyen. 19 óvodából 55 csemete mondta el tavaszt idéző szavalatait; őket is szép elirmeréssel jutalmazták a felnőttek.

Beküldés dátuma: 2010. 06. 16.

Kapcsolódó hírek

  • Idősek napi ünnepség Csornán

    A fiatalabb nemzedékek feladata, hogy az időseknek olyan életkörülményeket biztosítsanak, melyek lehetővé teszik számukra az öregkorhoz méltó derűs életet, és nem csupán az idősek napján, hanem az év minden napján, mert megérdemlik azt a törődést, ami jár nekik.

További hírek