Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

A kis-csornaiaknak régi vágya valósul meg

– Csak a köszönet hangján tudok szólni mindazokhoz, akik segítettek a program megvalósításában, vagyis a gyerekek nagy örömére műfüves pálya épült a kis-csornai óvodában – nyilatkozta Bella Rudolf, aki az átadóünnepségen meggyőződhetett arról, hogy milyen mozgáslehetőséget biztosít a pálya a kicsiknek.

– Ahhoz képest, hogy pár évvel ezelőtt még arról volt szó, hogy bezárásra kerülhet a kiscsornai óvoda, most úgy tűnik, nagy fejlődésnek indul. Felépült a műfüves pálya, nyáron elkezdődik az épület korszerűsítése, ami a teljes tetőszerkezet felújításából, a nyílászárók cseréjéből áll – magyarázta az önkormányzati képviselő. Reményei szerint jut pénz a belső felújításokra is. Bella Rudolf annak örülne igazán, ha a projekt költségvetése mindemellett lehetővé tenné az óvoda környezetének megújítását.
Hozzátette: Kis–Csornán az elmúlt hónapokban fejeződött be a Kis–Sziget utca felújítása, amely a Sziget és a Szegfű utcát köti össze, így nem kell feleslegesen forgolódniuk az óvodához autóval érkező szülőknek. A kis–csornaiak nagyon régi vágya valósulhat meg még az idén: 700 méter hosszan új aszfaltburkolattal látják el a Rét utcát egészen a Páva utca csatlakozásáig, az Irinyi utcától pedig 5 méter széles és murva padkával ellátott aszfaltozott út fog épülni.

Beküldés dátuma: 2019. 06. 11.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play