Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Elismerték Kiss Levente általános iskolai eredményeit

Sokkal könnyebb megtanulni egy tantárgyat, ha az a kedvencek közé tartozik. A rengeteg iskolai elfoglaltság mellett a szórakozásra is elegendő idő jut, csak oda kell figyelni a napi beosztásra – vallja Kiss Levente, aki a nulladik vagy a késői órákig tartó különfoglalkozások mellé még a sportot is be tudja szorítani.

Kiss Levente vehette át az idei tanév végén a csornai Széchenyi iskola legrangosabb díját.
Néhány négyes időnként becsúszott, de nagy átlagban kitűnő bizonyítvánnyal zárta a tanéveket. A fiú szerint érdemes a reáltárgyakkal kezdeni a tanulást, mivel azokkal több a tennivaló. Amennyiben a fáradság jelei mutatkoznak, át lehet térni az irodalomra vagy a történelemre.
a biztos családi háttérben nevelkedő Levente szüleitől mindig megkapta a lelki támogatást, továbbá lehetővé tették neki, hogy az internet és a könyvek segítségével bővítse ismereteit. A versenyekre való utazáshoz inkább a gyorsabb és kényelmesebb személyautót választották, és sokszor a felkészítő pedagógus is velük érkezett. A volt széchenyis szerint tanárai teljes mellszélességgel mögötte álltak. Különösen sokat köszönhet alsós osztályfőnökének, Szalayné Török Ibolyának, aki megszerettette vele a környezetismeret tárgyat. Bognár Amália már a felsőben volt az osztályfőnöke, és négy éven keresztül vállalta a versenyekre való felkészítését Takácsné Nagy Gabriella biológia tanár.
Kiss Levente szabadidejében sokat olvas és értő módon használja a számítógépet, s mindezek mellett gyakran kerékpározik. Ha mégis úgy hozta a helyzet, hogy mérlegelnie kellett, képes volt bizonyos dolgokról lemondani.
– Jó érzés volt, amikor osztályommal együtt tudtunk dolgozni egy-egy projekten, de a kirándulások hangulatára is szívesen visszaemlékezem. Remélem, hogy hasonló jó élményeim lesznek a következő osztályommal is. Szerintem életem során végig fog kísérni az Herman Ottó Országos Biológiai Verseny, mely nagyon fárasztó volt, de nagyon örültem a nyolcadik helyezésnek – fogalmazott Kiss Levente. Az egykori széchenyis diák a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumban folytatja tanulmányait. A távolabbi jövőre gondolva a volt nyolcadikas az orvosi pályára készül.

Beküldés dátuma: 2016. 08. 01.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play