Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Gedeon-napi vásár a csornai városháza előtti téren

Október közepén tartották Csornán a Gedeon-napi vásárt, mely alkalomból különböző programokra invitálták az érdeklődőket. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálták a számukra érdekes kikapcsolódási lehetőséget. A színpadi előadásokon túl kézműves kirakodóvásárral, az ősz finomságaival és gyermekfoglalkozásokkal várták a látogatókat.

Kellemes kora őszi idő fogadta a Csorna Város Gedeon-napi rendezvényére látogató nagyközönséget. Délután Brandnyúl és csapata várta a kisebbeket a csornai városháza előtti téren. A gyerekek csillogó szemmel figyelték az énekes-táncos produkciókat, de a gyerekfoglalkozásokon is hasonlóan nagy érdeklődéssel vettek részt.
Az „Értékeink” címmel indított pódiumbeszélgetést Németh Jázmin, Győr-Moson-Sopron Vármegye kicsi kultúrattaséja nyitotta meg. Pálfalvi-Pottyondy Nóra műsorvezető Boldvai Márton Bertalan premontrei perjellel és Ángyán Csilla népi iparművésszel beszélgetett Csorna város értékeiről, hagyományairól.
Ezt követően a számos hazai és nemzetközi versenyen, fesztiválon bemutatkozó Aforce1 Tánc Sport Egyesület lépett fel a színpadon.
Az operett koronázatlan királynője, Oszvald Marika 16 órától szórakoztatta a szép számú közönséget, 17.00 órától pedig ingyenes tárlatvezetést tartottak a Csornai Múzeumban és az apátság épületében. (Fotó: Szabados Tibor)

Beküldés dátuma: 2024. 10. 18.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés