Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Legalább évente egyszer kell a szórakozás, kikapcsolódás

Hagyományéltető a fehértói falunap, hiszen sokadik alkalommal rendezték meg a tóközi településen. A szeretetérzésnek többféle árnyalata van, amelynek egyik formája a jól megszervezett közösségi program.

Fehértón változatos programokkal várták a helyieket és a távolabbról érkező vendégeket. Az önkormányzat és a Fehértó Jövőjéért Egyesület szervezésében megrendezett falunapon a gyerekek kipróbálhatták a vízi dodzsemet és a pónilovas kocsikázást. A makettautó-kiállítást a hivatali épület nagytermében tekinthették meg az érdeklődők. Délelőtt ügyességi versenyek és vetélkedők szórakoztatták a közönséget. Ebéd után Horváth László szolgáltatta a talpalávalót, majd a Holle Anyó Színház bemutatta gyermekeknek szánt színdarabját. Nagy Balázs, a Győri Nemzeti Színház művésze operett és musical részleteket adott elő. Szabó József „Piktor” és zenekarának műsora után megtartották a tombolasorsolást, melynek fődíja egy mosogatógép volt. A Kelet Lányai hastánccsoport bemutatóját követően Zoltán Erika lépett fel Fehértón, ahol az Ötlet együttes hajnalig tartó utcabáljával zárult a falunap.
Nagy Emma Zsófia ünnepi köszöntőjében megemlítette, hogy sokan hozzájárultak a falunap sikeréhez. Hálával tartoznak mindazoknak, akik önkéntes munkát vállaltak, hogy boldoggá tegyenek másokat.
- Szüntelenül adni kell, érzelmet, gondolatot és hitet is – fogalmazott a település nyugalmazott tanítója.
Cele József önkormányzati képviselő televíziónknak két folyamatban lévő pályázatról számolt be: Az egyik a Tó és Szőlő utca elhasználódott járdaszakaszainak felújítására, a másik projekt pedig egy fitness és sportcentrum megépítésére vonatkozna. 2016 év elején nagyszabású beruházást valósítottak meg Fehértón, amely a templom környezetét és a Dózsa György teret érintette. A faluban régóta tervezték a park térkövezését, mely idén beteljesült

Beküldés dátuma: 2016. 07. 29.

Kapcsolódó hírek

 • Gondűző falunap Győrsövényházon

  A 27. alkalommal megrendezett győrsövényházi falunapon ottjártunkkor épp egy sramlizenekar muzsikált a háttérben, ezért kicsit jobban oda kellett figyelni a polgármester szavaira.

További hírek

 • Krisztus Urunknak áldott születésén: Advent Kapuváron

  Elérkezett a várakozás ünnepének első vasárnapja, amikor országszerte meggyújtják az első gyertyát az adventi koszorún.

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

 • Berg50 - jubileumi rendezvénysorozat Kapuváron

  Jó emlékezést, jó erőgyűjtést kívánt a kapuvári Berg iskola közösségének Hámori György polgármester abból az alkalomból, hogy 140 éve indult a szakmai képzés a városban, továbbá 50 éve adták át az intézmény épületét és 20 tanévvel ezelőtt vette fel az iskola mai nevét.

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

Hirdetés
DANUBIUS play