Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Nyárzáró traccsparti Csornán

Idén  meghosszabbították a Csornai Termálfürdő nyitvatartását.  Szeptember első hétvégéjén nyárbúcsúztatót tartottak a termál területén, ahol helyi cégek, civil szervezetek neveztek be a főzőversenyre.

A háromtagú zsűri – Szalai Zoltán, Bella Rudolf és Kozma Csaba – értékelése alapján a Csornai Sportegyesület csapata bizonyult a legjobbnak. A szervezők megköszönték a Sole Mi-zo Zrt., a Wienerberger Zrt., a Pannon Víz Zrt., a BNF Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., valamint a Csornai Sportegyesület csapatának a részvételt. A felnőttek mellett gondoltak a gyerekekre is, ezért számukra rajzversenyt szerveztek a Szociális és Gyermekjóléti Központ munka-társainak közreműködésével. A termálban fürdőzők vízi aerobikon mozgathatták meg végtagjaikat.

A kempingbe érkezők változatos programokon vehettek részt a délután folyamán. Fördős Zével, napjaink gasztronómiai kultúrájának megkerülhetetlen figurájával beszélgetett Pálfali-Pottyondy Nóra moderátor. A beszélgetés során nagyon szimpatikus, hiteles embert ismerhettünk meg Zé személyében, aki életének „púder nélküli” oldalát is elmesélte. Megtudtuk, hogy mennyire családközpontú, hogy az öccsével egy balatoni sörözgetés közben találták ki napjaink egyik leghíresebb gasztroportálját, a Street Kitchent.
Este 20 órától baráti társaságok, családok érkeztek a kertmozira, melyen az Indul a bakterház című film került vetítésre. A jelenlévők többsége nagyon felkészült volt, mert pokróccal, kempingszékekkel felszerelkezve jöttek a helyszínre. A kb. egy órás film alatt jóízű kacaj tól volt hangos a csornai kemping.  (fotók: Szabados Tibor(

Beküldés dátuma: 2021. 09. 14.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Járdák, utak felújítása Beleden

  Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

 • Hagyományőrző programok a beledi óvodában

  Tavasztündérek, pillangók és hercegnők lepték el a beledi óvoda folyosóját a farsangi időszakban, ezenkívül kommandósok és különböző mesehősök népesítették be a csoportszobákat.

 • Rekord a X. Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztiválon

  Tíz év kemény munkája kellett ahhoz, hogy országos szinten is jegyezzék a Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztivált – értékelte Hámori György polgármester a rangos eseményt, melyen 92 csapat 175 étele és 116 süteménye versengett a 15 szakácsból és 6 cukrászból álló zsűri előtt.

 • Pályázati pénzből újult meg a beledi óvoda és bölcsőde

  Major Jenő a tavalyi közmeghallgatáson hosszan sorolta az elmúlt esztendőben végrehajtott önerős fejlesztéseket.

 • Hónap műtárgya a Rábaközi Muzeális Kiállítóhelyen

  A Rábaközi Muzeális Kiállítóhely idei első műtárgyát 2024. február első vasárnapjáig tekinthették meg az érdeklődők, február 5-étől pedig már indul is a következő bemutató.

DANUBIUS play